Tarjoamme ratkaisuja asiakkaittemme tarpeiden mukaan

 

Vuosien varrella olemme oppineet, että kahta samanlaista asiakasta ei ole. Jokaisella on omat työtapansa ja menestystekijänsä. Meidän tehtävämme on kuunnella asiakastamme ja ymmärtää ne tarpeet joissa meillä on osaamista. Teemme käytännön asioita koulutuksesta konsultointiin, ylläpidosta prosessisäätöihin eli useinmiten voimme auttaa.

Tarjoamme myös kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

 

Päämiehemme basICColor on värinhallinnan household nimi teollisuudessa.
Heidän ratkaisuillaan tehdään vaikkapa tiettyjen Apple logotuotteiden tai BMW mainonnan värinhallinta.

Kokonaisvärinhallinta ja palvelinratkaisut ovat keskeistä osaamistamme.

Olemme toimineet heidän kanssaan lähes kaksi vuosikymmentä tarjoten asiakkaillemme eritasoisia tarpeesta riippuvia ratkaisuja.

Projektiosaamisemme auttaa asiakkaitamme muutoksissa tai uusien työmenetelmien tai laitteiden käyttöönotossa.


Tyypillinen projekti voi olla brändinhallinnan tehostaminen tai käyttöönotto keskitetysti. Tämä vaatii kokemusta ja koulutusta. Työntekijät jotka ovat aiemmin katsoneet kun asiat tapahtuvat joutuvat uuteen tilanteeseen kun heidän tulee ohjata ja ymmärtää prosessia. Hyödyt ovat helposti rahassa mitattavissa. Yrityksen ja erehdyksen tietä ei enää tarvitse kulkea vaan asiat tapahtuvat hallitusti ja vastuullisesti.

Viemme läpi projektit tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Tarjoamme värinhallinnan ylläpitoa monimuotoisesti. 

Asiakkaittemme tarpeita voivat olla prosessien ylläpidot ja setupit. Profiloimme tuotannon eri laitteet määräajoin tai kutsuttaessa.

Monilla asiakkaillamme on vuosisopimus jonka kautta palvelumme on myös kustannustehokasta.

Ylläpitokäynnin yhteydessä olemme usein sopineet värinhallinnan perusasetusten tarkastamisen. Usein työkoneiden vaihtuessa ja ohjelmistoja ylläpidettäessä asetukset vaihtuvat tai katoavat - palautamme ja tarkastamme olennaiset asiat.

Ylläpito

Projektit

Ratkaisut

ColorConnection